nieuws

Beste relaties,

 

Op 14 mei a.s. worden circa 10.000 badeendjes te water gelaten in de Jeker in het prachtige stadspark van Maastricht. Dit evenement wordt al weer voor de 4de keer georganiseerd door RT174. De opbrengst dit jaar gaat naar 2 goede doelen waarvan de Stichting Stille Armen Maastricht ( zie voor uitgebreide informatie: www.stgsam.nl ) er één is ! Ik heb het genoegen hier al een jaar of tien voorzitter van te mogen zijn en samen met een 75-tal enthousiaste vrijwilligers brengen wij tijdens de Kerstdagen bij meer dan 400 gezinnen goed gevulde kerstpakketten. Het hele jaar door werken wij met het zgn noodfonds dat bedoeld is voor gezinnen die in een bijzonder moeilijke situatie zitten. Deze gezinnen en/of alleenstaanden helpen wij met goederen en diensten ( nooit met geld ) om zo de druk even weg te halen en hun ook weer wat geloof en vertrouwen terug te geven. Wij werken overigens met een 10-tal bestuursleden in anonimiteit om zodoende ook de privacy van onze klanten te kunnen garanderen. Daar is nu eenmaal veel geld voor nodig en daarom stellen wij het ten zeerste op prijs dat RT174 ons als goede doel voor de Duckrace 2017 heeft uitgekozen.

 

Wat moet je doen ? Heel eenvoudig…ga naar www.duckracemaastricht.nl en bestel via de button “ koop een eendje “  een of meerdere badeendjes ; je doet dan ook nog eens mee voor een leuke prijs ! Wil je als bedrijf een speciale badeend, scroll dan even naar beneden en dan vindt je de button: Business Ducks en die eend kun je zo gek / mooi of leuk aankleden als je zelf wilt ! Je begrijpt het door zoveel mogelijk badeendjes te verkopen slaagt RT174 erin om zoveel mogelijk op te halen voor het goede doel ! En als je 14 mei zelf aanwezig kunt zijn heb je nog een fijne dag ook, want het programma wordt met tal van festiviteiten aangekleed.

 

Heb je je badeendjes besteld zet deze mail dan door naar je eigen vriendenkring, hoe meer mensen mee doen, hoe meer klanten wij daadwerkelijk kunnen helpen !

 

 

Alvast hartelijk dank !

Harrie Beaumont

 

voorzitter Stichting Stille Armen Maastricht